Jumat, 08 Januari 2010

TUTORKU MIRIP AMA' CELEB



Tutorku di Setyo Education memang semuanya mirip dengan artis Top dunia. Mereka itu memang tutor-tutor hebat, bersahabat, gaul abiiizz ... berjiwa muda, n' ngikuti perkembangan jaman yang bener-bener edan ini. Kalau loe kagak percaya lihat nich foto all my tutor in Setyo Education Schooll :


Secara Berurutan Gambar dari atas ke bawah :
  1. Pak Soelistijono, S.Pd ... mirip ama "Amir Khan" pantes wong'e ngganteng temenan
  2. Bu Dwi Indah Setyowati, S.pd ... mirip ama "Dewi Persik"
  3. Bu Maysella, S.pd ... mirip ama "Bunga Citra Lestari"
  4. Bu Niken Yuniarti, S.Pd ... mirip ama "Manohara binti Huru-hara"
  5. Bu Anita, SPd ... mirip ama "Nikita Willy" cooiii ....
  6. Bu Fitriah, S.Si ... mirip ama "Pretty Shinta" ck...ck...ck...
  7. Pak Waryono, S.Si ... mirip ama "Sharukhan" cik'ilee...
  8. Bu Nurhayati,SH ... mirip ama "sopo yoo kok lali jeneng'e aku" pokok'e ayu tenaaan ...


wong ngganggur.com

Hehehe ... dasar wong ngganggur yoo ... akeh wektune gawe ontran-ontran blog. Ora opo-opo sing penting awak'e dhewe mirip ambek "celeb" Top dunia ... daripada engkok digawe gambar mirip karo kewan sing onok kebun binatang yoo rek !! hehehe ....

Opo ora onok tah Warga Belajar sing mirip artis Boss ??

@ Kowe sing isik takon wae ... Wuaaaaakeeh banget Warga Belajar sing mirip artis. Tapi aku ora isok ngekek'i gamabar'e lho yoo ...

Contoh ne' koyok :

  1. Ayu siswa kelas A mirip karo Manohara Kewarek'en
  2. Aris Zulaikha siswa kelas C mirip karo anggotane' The Virgin di dhelok soko Giant
  3. Agus siswa kelas A mirip karo Bruce Lee kecemplong sawah
  4. Woro Natalia siswa kelas C mirip karo Alisa Subandono jare ...
  5. Suroso siswa kelas C mirip karo Antonio Banderas lek durung adus ...
  6. Dinar siswa kelas A mirip karo Issabella kecepit pager...
  7. Setiadi siswa kelas C mirip karo Bruce Willis kecopetan dompet'e ...
  8. Satria siswa kelas B mirip karo Samo-Hung kewarek'en sego ...
  9. Ninik siswa kelas C mirip karo Panda termehek-mehek .... huu...weeek
  10. Ricky siswa kelas B mirip karo Amitha Bachan lagi kora-kora ...
  11. Bargowo siswa kelas B mirip karo Ucok Baba menek kelopo ...
  12. Heny A.W siswa kelas C mirip karo Dewi Yull mari umbah-umbah ...
  13. Yuni Farida siswa kelas C mirip karo emak'e dhewe ....
  14. Lek Martha siswa kelas C biyen mirip karo bintang'e AADC ngitung driji ...
  15. Umi Nur Warni siswa kelas B mirip karo Bella Saphira kesawat bakiak...
  16. Fiki siswa kelas C mirip karo Roger Moore ... moro-moro mewek.
  17. Awe-wek siswa kelas A mirip karo Sule alias Sunda Bule ... hehehe...
  18. Yuyun siswa kelas B biyen iko mirip karo Preti sing gedhe'ne koyok tronton momot beras.
  19. Ana dan Yulis siswa kelas C mirp karo bintang'e Safa dan Marwa sing gak kebayar ...
  20. Wisss ... kesel aku nulis'e (tolong ... up-date'n dhewe jeneng'e arek-arek mumphung halaman'ne iki dhowo banget ...!!)







































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































1 komentar:

Anonim mengatakan...

lhaqwh kug yaw g ono kiech,,,,{chinntya kusuma dewi)..mirip sopo yaww,,{ mbek mikr bngung dewe kiech..